Harmony

Harmony Prenatal test je rani i precizan neinvazivni test probira za Downov sindrom i trisomije 13 (Patau) i 18 (Edwards). Test nudi opcionalnu analizu kojom se utvrđuju spol fetusa i aberacije spolnih kromosoma.

Testiranje je jednostavno i neinvazivno, sastoji se od uzimanja uzorka krvi trudnice. Daljnja genetska analiza fetalne DNA iz majčine krvi se provodi u laboratoriju. Test ne predstavlja nikakav rizik za trudnoću.
Test je moguće napraviti najranije od navršenih 10 tjedna trudnoće (10+0).
Harmony je pogodan za jednoplodne i dvoplodne trudnoće (blizance), nastale prirodno, ili uz neku od metoda asistirane reprodukcije.
Harmony utvrđuje >99% slučajeva fetalne trisomije 21 s učestalošću lažno pozitivnih rezultata < 0.1% (za trisomije 21, 13 i 18).
Analize za Harmony Prenatal test obavljaju se u laboratoriju Megalab u Španjolskoj koji je dio Eurofins grupacije laboratorija.
Harmony se bazira na najnovijim saznanjima u neinvazivnom prenatalnom testiranju. Jednostavan je i siguran krvni test za koji je u brojnim studijama pokazano da pouzdano utvrđuje rizik od fetalnih trisomija.

Glavna razlika između Kombiniranog testa probira u 1. trimestru i Harmony DNA testa je u broju lažno pozitivnih nalaza, a osjetljivost ovih testova je približno jednaka.

Cijena osnovnog testa (samo trisomije 13, 18 i 21) je 477,80 €/3.600,00 kn, a proširenog testa (trisomije 13, 18, 21 i aberacije spolnih kromosoma) je 517,62€/3.900,00 kn. Određivanje spola je opcionalno i ne mijenja cijenu testa.

Nalaz se očekuje mailom za otprilike 5-7 radnih dana od trenutka dolaska uzorka u laboratorij, uz izuzetak da za vrijeme pandemije korona virusa, vrijeme čekanja rezultata može biti produženo na 8 radnih dana.

icon-info

Priprema za pretrage

Za ispravnost nalaza često je važna priprema

Saznaj više
icon-payment

Način plaćanja

Nađite za Vas najpovoljniji način

Saznaj više
icon-time

Radno vrijeme

Planirajte svoj dolazak

Saznaj više