Panel 7 (STD7; PCR na 7 spolno-prenosivih infekcija)

Opis:

Panel 7 je pretraga kojom se PCR metodom istovremeno traže markeri na uzročnike sedam spolno-prenosivih infekcija: C. trachomatis, N. gonorrhoeae, T. vaginalis, Mycoplasma genitalium, Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum, Ureaplasma parvum.

Priprema i vrsta uzorka:

Pretraga se može napraviti iz prvog mlaza prvog jutarnjeg urina (potrebno je oko 10 ml) ili iz brisa uretre/rodnice/cerviksa/anusa.

Postupak:

Uzorak urina se uzima bez posebne pripreme i tijekom dana predaje u laboratorij na obradu.

Uzorak brisa treba staviti u posebnu transportnu podlogu za PCR i predati na obradu tijekom dana. Ako ginekolog/urolog nema odgovarajući transportnu podlogu, podloga se može podići na prijemu Poliklinike Breyer i ponijeti na pregled.

Testiranje iz uzorka urina poslanog poštom:

Uzorak se može donijeti u Polikliniku, ali i poslati poštom iz bilo kojeg dijela Hrvatske. Testirajte se na 7 spolno-prenosivih infekcija bez dolaska u laboratorij, neinvazivno, diskretno i iz udobnosti vlastitog doma (opis pretrage). Cijena testiranja poštom uključuje standardni iznos za pretragu uz dodatak od 100 kn. Detaljne upute možete pronaći klikom na link. NARUČIVANJE PRIKUPLJANJA UZORKA PUTEM DPD KURIRSKE SLUŽBE: link.

Vrijeme do izdavanja nalaza: Nalaz se izdaje unutar 2 radna dana.
 

Cijena: 232,26 € / 1.750,00 kn

icon-info

Priprema za pretrage

Za ispravnost nalaza često je važna priprema

Saznaj više
icon-payment

Način plaćanja

Nađite za Vas najpovoljniji način

Saznaj više
icon-time

Radno vrijeme

Planirajte svoj dolazak

Saznaj više